Geriausio klubo rinkimai

Aptarinėjam, klausinėjam apie boulingo klubus esančius Kaune. Kas patiko/nepatiko, kaip aplinka, takeliai, tepimas, kainos ir pan.

Geriausio klubo rinkimai

Naujas pranešimas Jurgis 2009 Vas 20 12:44

Pabandykim išrinkti patį geriausią Kauno boulingo klubą. Atsižvelkim ne tik į takų, ar kitos techninės įrangos kokybę, bet ir į aplinką, aptarnavimą... Taigi, pradedam rinkimus :)

Asmeniškai aš manau kad geriausias klubas Kaune, tai Neo Kaunas. ten visada rasi kur pasistatyt mašina, tikrai draugiškas ir visuomet padėti linkęs personalas dirba, aplinka "nesuspausta". Tik vienas minusas, kad vakarais įjungią, tą neoninę šviesą, bet šiaip tai tikrai geriausia vieta Kaune žaisti boulingą.
Paveikslėlis
Jurgis
Naujokas

High Game: 223
Vidurkis: 155
High Series: 180
Kamuolys #1: Brunswick 14lb

Re: Geriausio klubo rinkimai

Naujas pranešimas Marius 2009 Vas 23 15:42

Man asmeniškai geriausi klubai yra Boulingo Alėja ir Neo Kaunas.
Abiejuose klubuose takai yra prižiūrimi gerai, abu klubai turi geras tepimo mašinas.
Neo Kaunas kaip ir Boulingo Alėjoja nėra "suspausti". Baro meniu panašus abiejuose klubuose. Aptarnavimas irgi panašus.
Boulingo Alėjoje sumontuota AMF įranga veikia kiek greičiau nei Brunswick'o. Tačiau Neo Kaune sumontuoti naujausi takeliai Kaune :)
Abu boulingo klubai organizuoja įvairius mėgėjų turnyrus.
Taip, kad aš dedu pliusą šiems dviems klubams.
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Marius
Pažengęs

High Game: 276
Kamuolys #1: Brunswick Fury Pearl 14lb
Kamuolys #2: Storm Spit Fire 14lb

Naujas pranešimas ignas 2009 Vas 24 18:32

As tai einu kur man arciausia :) Tai pvz kur Mole yra tas Svyturio boulingas. Man tai ten visai patinka ir vietos uztektinai. Aplinka gera tikrai. Gal net geresne nei Neo. O del technikos, tai man realiai ner didelio skirtumo ir vargu ar eiliniam zaidejui tai rupi :)
ignas
Naujokas

Naujas pranešimas Zaidejas 2009 Vas 27 16:26

Man gerai ten kur pigu
Zaidejas

Naujas pranešimas Arvydas 2009 Bal 10 22:32

Man patinka Straike ,treniruojasi aukštos klasės žaidėjai,negaili patarimų,tai jei žinai ko nori geriau nerasi.Taikai kai nutepti -puikūs.
Arvydas

Naujas pranešimas Tomas 2009 Lap 11 15:04

Pakeiciau kluba, dabar zaidziu Undineje, nes ten pigiausiai ;)
Tomas

Grįžti į Boulingas Kaune

Dabar prisijungę

Registruoti vartotojai: Registruotų vartotojų nėra